Voelsprietentraining

hoogsensitieve of hooggevoelige kinderen
tussen 6-9 jaar en 10-12 jaar

Na een voelsprietentraining kan jouw hooggevoelig kind beter omgaan met zijn/haar gevoeligheid en zit hij/zij beter in zijn/haar vel. Er heerst meer rust bij jouw kind en door de inzichten die je als ouder krijgt tijdens deze training kan je deze rust op lange termijn mee in stand houden. Er ontstaat meer positieve energie in jullie gezin

In een klein groepje van maximum 5 kinderen gaan we op een laagdrempelige en speelse manier aan de slag met thema’s die waardevol zijn voor gevoelige kinderen om te groeien: zelfvertrouwen en veerkracht, emoties, ontspanning en gronden, leren omgaan met prikkels, grenzen aangeven en faalangst. Zo gaan we bijvoorbeeld: talenten ontdekken die bij ons horen (wat maakt mij uniek als gevoeliger kind?!), bewustwording hoog gevoeligheid (op een creatieve manier natuurlijk!), tips krijgen door hel(p)ende verhalen voor gevoelige oortjes, leren ontspannen om de spanning waar ze zo gevoelig aan zijn uit het lichaam te krijgen, ….

Twee sessies zijn voorzien voor de ouders om beter te begrijpen wat hooggevoeligheid is en hoe er in de opvoeding beter rekening mee kan worden gehouden. Want wat werkt bij een gemiddeld kind, werkt misschien niet bij jullie kind....

Praktisch

Een voelsprietentraining bestaat uit
5 kindersessies van telkens 2 uur en
2 oudersessies van 1,5 uur. 
 

De kindergroepen zijn opgesplitst in: 6-9 jarigen en 10 tot 12 jarigen.

Kostprijs: €385,00
Vroegboekkorting: - €20,00
(indien reservatie vóór augustus 2018)

De eerstvolgende voelsprietentraining start einde oktober 2018. Samen met ons groepje bepalen we de best passende dagen en uren.

De kwaliteit bij gevoelige kinderen zit hem in de mate waarin zij dingen goed kunnen aanvoelen. Hoe sneller ze hierop leren durven te vertrouwen, hoe meer ze in hun kracht komen te staan.
— Lore Coppens