ontdek je kwaliteiten,emoties en veerkracht

sta sterk in jouw schoenen en veer weer recht na een tegenslag

Tijdens individuele of groepssessies krijgt het kind of jongere op een speelse, creatieve en positieve manier handvatten om beter om te gaan met met zijn of haar gevoeligheden.
— Lore Coppens - feel-it coach

Boost sessie!

Wil je weten wat jouw talenten zijn? Kan je wel een boost gebruiken? Iedereen heeft talent! Als kind, jongere of volwassene ontdek je tijdens een Boost-sessie wat jou uniek maakt. Een studie- of jobkeuze maken wordt plots een stukje makkelijker…

voelsprieten training

Hooggevoelige kinderen hebben uitstekende voelsprieten om dingen aan te voelen…. maar wat kunnen zij hier ook hinder van ondervinden! De voelsprietentraining focust op de kwaliteiten van langere voelsprieten en hoe er beter (als gezin) mee om te gaan!

Lekker-in-je-vel-kinderkamp

Tijdens de schoolvakanties organiseren we plezierige, leerrijke en kwaliteitsvolle Lekker-in-je-vel kampen voor kinderen die nóg beter in hun vel willen zitten.

Persoonlijk traject

Is jouw kind (hoog)gevoelig? Heeft het een lage eigenwaarde? Is het onzeker? Vertoont het temperamentvol gedrag? Met een individuele begeleiding loop ik een stukje mee met het kind en zijn of haar kring om handvatten te geven om veerkrachtiger de toekomst tegemoet te gaan!

tEA-time

Onder het genot van wat lekkers en in klein gezelschap geniet je tijdens een ‘tea-time’ van verbinding, gezelligheid en positieve aandacht. Er komen verschillende thema’s voorbij voor verschillende doelgroepen.