ontdek je kwaliteiten,emoties en veerkracht

sta sterk in jouw schoenen en veer weer recht na een tegenslag

Tijdens individuele of groepssessies krijgt het kind of jongere op een speelse, creatieve en positieve manier handvatten om beter om te gaan met met zijn of haar gevoeligheden.
— Lore Coppens - feel-it coach

Lekker-in-je-vel-kinderkamp

Tijdens de schoolvakanties organiseren we plezierige, leerrijke en kwaliteitsvolle Lekker-in-je-vel kampen voor kinderen die nóg beter in hun vel willen zitten.

Persoonlijk traject

Is jouw kind (hoog)gevoelig? Heeft het een lage eigenwaarde? Is het onzeker? Vertoont het temperamentvol gedrag? Met een individuele begeleiding loop ik een stukje mee met het kind en zijn of haar kring om handvatten te geven om veerkrachtiger de toekomst tegemoet te gaan!

Boost sessie!

Wil je weten wat jouw talenten zijn? Kan je wel een boost gebruiken? Iedereen heeft talent! Als kind, jongere of volwassene ontdek je tijdens een Boost-sessie wat jou uniek maakt. Een studie- of jobkeuze maken wordt plots een stukje makkelijker…


NIEUW

Aanbod voor scholen

relax kids

De lessen bestaan uit beweging en dans, drama spelletjes, stretch-oefeningen, onderlinge kindermassages, ademhalingsoefeningen, positieve affirmaties en mindfulness en ontspanning.

Lessen in geluk

In 7 lessen met verschillende thema’s werken kinderen aan hun persoonlijke ontwikkelingen de eigen invloed op geluk.

Workshops en lezingen

Tijdens een lezing of workshop deel ik graag mijn ervaring en wil ik jullie inspireren.