Hallo, ik ben Lore Coppens, oprichtster van Feel-it!

In 2015 behaalde ik mijn masterdiploma arbeids- en organisatiepsychologie aan de KU Leuven. Na deze studie met veel interesse te hebben afgerond, was ik toch niet overtuigd om het bedrijfsleven in te stappen. Ik wou meer mijn hart volgen en mezelf op mijn eigen manier ontplooien.
Peru 2013
Mijn opleiding tot psychologe reikte mij veel theoretische kennis aan maar ik kon mezelf nog meer vinden in de praktische opleidingen van kindercoaching, pop-talkmethode, gelukskoffercoaching, relax-kids en Sensikidscoach. Deze laatste richt zich specifiek op prikkelgevoelige, sensitieve kinderen. Een cursus waarin ik mezelf sterk herken en die ik met veel gevoel overdraag aan jonge, sensitieve kinderen.
Ik nam daarom mijn eerste stap om deze weg verder uit te pluizen: vrijwilligerswerk voor enkele maanden met kansarme kinderen in Peru. Ik gaf er Engelse les en organiseerde psychologische workshops voor kind en ouders. Ik had bij deze de microbe om met kinderen te werken beet. Bij mijn thuiskomst startte ik onmiddellijk met een opleiding voor kindercoach.
Ik specialiseer me in mijn praktijk op gevoelige kinderen, jongeren en hun ouders omdat ik hier het meeste voeling mee heb.
Vanuit mijn eigen gevoeligheid, kan ik een sterke connectie maken met deze kinderen en vanuit mijn sterk ontwikkelde intuïtie voel ik aan wat een kind of de ouder nodig heeft. Speels, creatief, geduldig, pragmatisch, zonder oordeel, met humor en volledige aandacht zijn kenmerkend voor mijn werkwijze!
— Lore coppens - feel-it oprichtster