Je wenst graag voor jouw kind een persoonlijk traject om meer veerkracht en rust aan te moedigen?

Voor ouders van een kind tussen 7 en 10 jaar, maak je de keuze tussen 2 opties: de ik-ben-oké training voor hoogsensitieve kinderen (lees hieronder verder) of een kindercoachtraject.

Sensikids training ‘Ik ben oké’

voor prikkelgevoelige, hoogsensitieve kinderen tussen 7 en 10 jaar


Neem je prikkelgevoelig en hoogsensitief kind serieus. Dit is een training dat jouw kind een duwtje in de rug geeft, positiever leert zijn en meer rust brengt bij je kind en het gezin.

In 7 rustige en gestructureerde bijeenkomsten leren kinderen een O jee! gevoel te veranderen in een Oké! gevoel.

Begrippen waarmee gewerkt wordt zijn: Ojee en Oké-gevoelens en gedachten, schrik, de stressladder, de ruimte om je heen, de zintuigenboom en jezelf mogen zijn. We doen dit door leuke verhalen, spelletjes, oefeningen en creatieve werkvormen.

De kinderen krijgen een eigen map mee naar huis. In de map staan alle werkvormen. Het is sterk aanbevolen dat er thuis door middel van de verhalen en spelletjes herhaald wordt wat het kind leerde. Want: door te oefenen wordt je steeds beter. Je wordt op de hoogte gehouden met een nieuwsbrief per sessie. Door middel van de werkmap en/of nieuwsbrieven zou de leerkracht ook makkelijk inzicht kunnen krijgen in wat jouw kind aan het oefenen is.

Het doel van de training is dat je kind een duwtje in de rug krijgt
— Lore coppens - HSP coach, gecertificeerd Sensikidscoach

2 FORMULES:

GROEPSTRAINING

 • 1 gezamenlijke kennismaking met ouder van 60 min.

 • 7 sessies van 90 min.

 • incl. nieuwsbrieven voor ouders

 • incl. werkmap kind

 • incl. optie tot 1 netwerk moment voor ouders

 • incl. optie tot gesloten facebookgroep voor ouders om online advies en raad in te winnen bij elkaar. Incl. mijn participatie in de groep.

 • Max. 5 kinderen!

460,00 €/training (incl. btw)

INDIVIDUEEL

 • 1 individuele kennismaking van 60 min.

 • 7 sessies van 60 min.

 • incl. nieuwsbrieven voor ouders

 • incl. werkmap kind580,00 €/training (incl btw)

Jullie mutualiteit betaalt wellicht een gedeelte terug (kijk eens bij het luik ‘therapie of psychologische begeleiding voor kinderen’).

Individuele trainingen kunnen direct beginnen. Groepsbijeenkomsten zullen beginnen na voldoende aanmeldingen.

PRAKTISCH

 1. Aanmelding: Wil je graag meer informatie over de ik-ben-oké training of kennismaken met me? Dit kan vrijblijvend en gratis telefonisch of via mail. We bekijken samen of de training een geschikte manier is om uw kind te helpen. Bij de aanmelding ontvang je een intakeformulier dat je invult en terugstuurt naar me.

 2. Kennismaking: Samen met je kind kom je op kennismaking om mij te leren kennen, maar ook het werkboek en de werkvormen. Bij de ik-ben-oké training is er, naast het intakeformulier, geen apart intakegesprek.

 3. Ik-ben-oké training: De training bestaat uit 7 kinderbijeenkomsten.

 4. Afronding: Indien gewenst of op aanraden is er een oudergesprek aan het einde van de training. Het cursusmateriaal is zo opgebouwd dat er na de training thuis nog mee gewerkt en/of geoefend kan worden.

slechts 12

Sensikids coaches in België

+/- 60

Sensikids coaches in NL